Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kun tarvitset tietoa Kuopion alueesta, olet maahanmuuttaja tai tarvitset apua työllistymisessä. Tarkemmat tiedot löydät henkilöesittelyistä sekä Navigaattorin, Kuopion asiakaspalvelun ja Messiliven kuvauksista.

TE-live

TE-live on pohjoissavolaisten kehittämä tehokas, vuorovaikutteinen ja paikkariippumaton rekrytointikanava. Sen livelähetyksiä voi seurata paikan päällä Kuopion ja Iisalmen Messissä tai verkossa TE-liven verkkosivujen, YouTuben ja Facebookin kautta. Lähetysten tallenteet löytyvät kaikista edellä mainituista kanavista. Tulevat lähetykset löytyvät puolestaan te-live.fi -verkkosivuilta. Rekrylähetysten lisäksi livelähetystarjontaan kuuluu RekryKoulutusinfoja sekä keskustelua ajankohtaisista työelämä- ja koulutusaiheista, yritystoiminnan kehittämisestä ja Pohjois-Savon TE-toimiston palveluista. Lähetyksiin pääsee osallistumaan anonyymisti chatin kautta.

TE-live

Kuopion asiakaspalvelu ja palveluneuvonta

Kuopion kaupungin asiakaspalvelusta saa vastauksia kaupungin palveluihin ja matkailuun liittyviin kysymyksiin. Sieltä saa myös yleisneuvontaa mm. rakentamisen, kaavoituksen, liikenteen sekä pysäköinninvalvonnan asioissa. Asiakaspalvelusta voi noutaa tai tilata ilmaista esitemateriaalia, karttoja ja hakemuslomakkeita.

Valtuustotalo, Suokatu 42, 70111 Kuopio
palvelu- ja matkailuneuvonta +358 17 182 584
asiakaspalvelu (ilmaislinja) 0800 918 511
kaupunkiymparisto@kuopio.fi

www.kuopiotahko.fi
www.kuopio.fi

Navigaattori

Navigaattorista saat yhden katon alta apua koulutus- ja uravaihtoehtojen löytymiseen. Navigaattorissa on esimerkiksi opinto-ohjaajan ja koulutuskoordinaattorin palvelut, ja asiantuntijat auttavat tunnistamaan henkilökohtaiset vahvuudet, markkinoimaan osaamista ja löytämään uusia uramahdollisuuksia. Navigaattoriin ovat tervetulleita myös apua, neuvontaa ja ohjausta tarvitsevat maahanmuuttajat. Voit tulla asioimaan ilman ajanvarausta osoitteessa Torikatu 5 (avoinna arkisin klo 8-16). Ota yhteyttä:
navigaattori@kuopio.fi, puh. 044 718 1807.

Business Kuopio

Business Kuopio on yritysten kumppani, joka auttaa niin alkavia kuin kasvavia yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä ja kansainvälistymisessä. Business Kuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut sekä aktiivisen kumppaniverkoston toiminnan tueksi. Business Kuopion palvelut on suunnattu kotimaisille ja ulkomaisille yrityksille, startupeille sekä sijoittajille. Autamme myös löytämään yrityksellesi sopivat toimitilat ja tontit. Ota yhteyttä: 017 182 089 tai katso henkilöstömme yhteystiedot.

Mervi Lappi

Mervi Lappi

Hankekoordinaattori
Työllisyyspalvelu

Maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapalveluiden koordinointi, toteutus ja kehittäminen sekä verkostoyhteistyö ONE-hankkeessa.

mervi.lappi@kuopio.fi
044 718 2139

Anssi Kuikka

Anssi Kuikka

Yritysyhteistyökoordinaattori
Työllisyyspalvelu

Tietoa työnantajayhteistyöverkostoista, apua työ- ja työkokeilumahdollisuuksien hakemiseen sekä ohjausta ja neuvontaa yrittäjyyspolulle siirtymisestä

anssi.kuikka@kuopio.fi
044 718 1858

Jaana Seppänen

Jaana Seppänen

Työllisyyspalvelukoordinaattori
Työllisyyspalvelu

Ohjausta ja neuvontaa työllistymisen vaihtoehdoista Kuopion seudulla. Tervetuloa Navigaattoriin!

jaana.seppanen@kuopio.fi
044 718 3985

Merja Kuusela

Merja Kuusela

Työllisyyspalvelukoordinaattori
Työllisyyspalvelu

Ohjausta ja neuvontaa työllistymisen vaihtoehdoista Kuopion seudulla. Tervetuloa Navigaattoriin!

merja.kuusela@kuopio.fi
044 718 2016

Laura Kokko

Laura Kokko

Markkinointikoordinaattori
Kuopion kaupunki, Markkinointi ja viestintä

Muuttajaedut ja kampanjat

laura.kokko@kuopio.fi
044 718 2018