Etätyö on paljon enemmän kuin työskentelyä

Se on joustavuutta ja yhteisöllisyyttä. Yksityisyyttä ja ajatusten vaihtoa. Loman ja työn yhdistämistä. Digitalisaatio ja teknologian kehitys tarjoavat työnteon mallia, jonka ytimessä loistaa kutkuttava ajatus – vapaus.

Kun työ on ajasta ja paikasta riippumatonta, voit nauttia vapaudesta muulloinkin kuin viikonloppuisin ja lomilla. Löydä uusi inspiroiva työpisteesi Kuopion alueelta!

Kuopion alueen etätyöpisteet kartalla.

Etätyöpistettä tarjoavat tahot vastaavat itse tietojen oikeellisuudesta, turvallisuudesta ja tilan sopivuudesta työskentelyyn.

Yrittäjä, tule mukaan tarjoamaan etätyöskentelyyn sopivaa tilaa

Etätyöntekijät odottavat valmiiksi paketoituja palvelujasi. Tule mukaan palveluumme ja kerro tarjoamastasi tilasta sekä siihen liittyvät perustiedot. Etätyöhön soveltuva tila voi olla lähes mitä vain, kunhan oheispalvelut ovat kunnossa. Moni arvostaa valmiiksi mietittyjä ratkaisuja. Oleellista on, että tila tarjoaa työn edellyttämät varusteet, eli ainakin nämä:

työpiste (pöytä ja tuoli)
wifi-yhteys ja sähköpistokkeet
kahvia tai virvokkeita
välipalaa tai lounasta

Kerro myös, mikä tilassasi tai palvelussasi on uniikkia? Onko se rauhallinen musiikki, luonnon läheisyys tai vaikkapa inspiroiva tila?

Pysähtymistä arvostaville.

Matkatyö tuo vaihtelua ja rikastuttaa monen elämää. Reissupäivien lomassa oma kiinteä tukikohta tarjoaa rauhallisen pysähdyspaikan. Valitse pysyvä tai väliaikainen työpiste, rauhallinen oma tila tai energisoiva yhteisö. Kuopion alue on täynnä mahdollisuuksia!

Yhteisöä kaipaaville.

Aina ei kannata jäädä kotiin. Samanhenkisten työyhteisö antaa energiaa ja inspiroi, kun omat ajatukset sakkaa tai kotona on vaikea keskittyä. Kaivatessasi työtilaa kodin tai työpaikan ulkopuolella, vuokraa työpiste Kuopion alueen yritysyhteisöistä. Vaihda ajatuksia, lounasta porukalla, innostu ja verkostoidu. Yhteisötyöpisteen voit vuokrata päiväksi tai pidemmäksi aikaa – valitse itse fiiliksen mukaan!

Ajan maksimoijille.

Työn ja elämän tasapaino löytyy Kuopion alueelta. Jos työsi onnistuu etänä, tarvitset vain sinulle sopivan työpisteen – ja niitä täällä riittää. Ota varaslähtö ja suuntaa viikonlopun viettoon silloin kun haluat. Viimeistele viikon työt ja aloita miniloma heti perjantaina töiden jälkeen.

Inspiraation etsijille.

Eksoottinen Kuopion alue tarjoaa loputtomasti inspiroivia tiloja etätyölle. Kun oma työympäristö tuntuu liian tutulta, näkökulman vaihto auttaa. Etätyötä varten suunnitellut toimivat puitteet vapauttavat tilaa ajattelulle ja varmistavat työrauhan silloin, kun tekeminen vaatii keskittymistä.